Ringeriksdagen 2019

Nok en folkefest


Ringeriksdagen 2019 – er vel i havn. Hvem hadde trodd at dagen skulle oppnå sin 13. bursdag? Men de gjorde vi altså – og med veldig god oppslutning av ca 180 små og store deltakere. De fleste har vært med tidligere, men også denne gangen kom det nye til. Og velkommen var de alle sammen. Håper dagen ga en positiv opplevelse og god respons fra publikum.


Værgudene var ikke helt på vårt lag denne gangen, men ingen sure miner av den grunn – og publikum sviktet heller ikke. Til tider var det litt vanskelig å komme frem mellom alle teltene.

Også i år hadde vi med oss gode hjelpere; fotograf Mari Johnsen Viksengen foreviget dagen. – Juryen besto av juryleder Bjørn Harald Blaker og to studenter fra universitetet, Tine Myhre Næsseth og Sandra Løvli Johnsrud (begge studerer bl a markedsføring). Juryen fikk også i år en skikkelig utfordring, men kåret til sist følgende vinnere: Bedriftsklassen, Cirkle K – og klassen for lag/foreninger og organisasjoner; Ringerike og Hole Røde Kors. Stor takk til juryen for flott jobb!

Kulturinnslagene gjennom dagen er populære hos publikum. Sagt det før – og gjentar gjerne; Ringerike har utrolig mange flotte krefter innen ulike sjangere. Takk for at dere stiller opp hos oss også!


Vi som arrangører fartet omkring hele dagen – og forsøkte å ta kontakt med samtlige deltakere. Vi ville gjerne fange opp hvor stor ”fornøyd-graden” var – og om Ringeriksdagen eventuelt begynner å bli litt ”slitt” etter 13 år – for å si det på den måten. Her fikk vi så mange positive tilbakemeldinger at vi føler oss forpliktet til å drifte dagen videre med tilnærmet det konseptet vi kjører i dag og som både deltakere og publikum slutter opp om. Vi gleder oss til å ønske dere velkomne til ny Ringeriksdag lørdag, 5. september 2020.
Invitasjoner sendes som vanlig ut i mai måned.

Ringeriksdagen 2023

Ringeriksdagen 2023

Ringeriksdagen 2022

Ringeriksdagen 2022

Ringeriksdagen 2020

Ringeriksdagen 2020

Ringeriksdagen 2019

Ringeriksdagen 2019